průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými džbány, lahvemi a termoskami

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými džbány, lahvemi a termoskami

Kromě sklenic a šálků existují i další nádoby na nápoje, které jsou pro vaši cateringovou firmu nezbytné: jednorázové džbány.

Zejména pokud nabízíte služby na terase, máte food truck nebo mobilní stánek, provozujete zmrzlinový salon nebo podáváte nápoje v plážovém baru. Všechny tyto podniky mohou využít jednorázové vlastnosti džbánů, lahví a termosek, které jsou dokonalým doplňkem pro slushies s sebou, studené pivo nebo venkovní služby.

V našem kompletním průvodci jednorázovými džbány, lahvemi a termoskami najdete všechny informace, které potřebujete k výběru těch nejlepších výrobků v našem obchodě. Nezapomeňte, že v našich katalozích najdete mnoho dalších výrobků, stáhněte si je zdarma!

Naučte se rozlišovat materiály podle jejich vlastností a objevte všechny styly a designy, které jsme vybrali do našeho katalogu: kartonové termosky, opakovaně použitelné pivní hrnky, které vypadají jako skleněné, nebo litrové kbelíky na šumivý citron, šumivý slad nebo horčata.

Polovina nákupu spočívá v tom, že víte, co si vybrat, a tímto malým manuálem chceme položit základy k tomu, abyste se stali experty na jednorázové džbány.

Nenechte si ujít našeho průvodce jednorázovými sklenicemi a průvodce jednorázovými kelímky, doplňte svou sbírku vždy tím nejlepším poměrem cena/výkon!

Průvodce výběrem nejlepších jednorázových hrnků

Plastové džbány se vyznačují tím, že se obvykle jedná o nádoby s větším objemem než sklenice a mají ucho, a to jak pro uchopení při pití, tak pro podávání nápoje, v případě těch větších.

Ve vaší restauraci můžete potřebovat jednorázové džbány k přenášení vody nebo piva ke stolu, k přípravě a podávání sangri... existuje mnoho příležitostí, kdy jeden z těchto džbánů zachrání okamžik! Navíc jsou lehké a bezpečné, usnadňují servírování a při pádu se nerozbijí.

Vyrábějí se z různých materiálů a to, stejně jako jejich styl, určuje, zda jsou na jedno použití, nebo zda je můžete dát do myčky a používat opakovaně, čímž se prodlouží jejich životnost.

Typy barevných jednorázových džbánů

Sklenice z PP a PS

Na jedné straně najdete v našich obchodech sklenice vyrobené ze vstřikovaného polypropylenu, materiálu získaného polymerizací propylenu. Je oblíbený, protože odolává nízkým i vysokým teplotám.

Tento typ jednorázových džbánů je nerozbitný a lze jej opakovaně používat. Navíc mají elegantní poloprůhledný vzhled, který umožňuje dokonalý pohled na nápoj uvnitř.

Jsou ideální pro plnění pivem a sangrií na večírcích a venkovních oslavách. Protože však odolávají vysokým teplotám, jsou vhodné i na kávu nebo čokoládu.

Na druhou stranu polystyrenové džbány nabízejí vysokou průhlednost a tepelnou izolaci. Mají lesk a průhlednost skla a najdete je v mnoha barvách: růžové, modré, lilkové, oranžové, zelené... nebo klasické průhledné, pro slavnostnější události.

Jsou ideální pro tematické večírky a oslavy s dětmi k podávání vody a džusů.

Obě mají společné:

  • Úsporné a odolné
  • Opakované použití
  • Bezpečné: při rozbití se nerozbijí
  • Recyklovatelné
  • Objem 1 až 1,5 litru

Pěnové nádoby

Pokud hledáte džbány, které udrží nápoje dlouho teplé, nejlepší izotermické vlastnosti mají jednorázové pěnové džbány.

Jsou vyrobeny z pěnového polyethylenu a jednou z jejich výhod je, že jsou vysoce izolační, což udržuje nápoje déle teplé.

Jsou také lehké a tlumí nárazy, takže jsou ideálním řešením pro přepravu horkých nápojů, pokud je doplníte víkem (prodává se samostatně).

Káva, čaj, nálevy, čokoláda... Jsou ideální pro jakýkoli druh horkého nápoje!

Nejlepší hrnky pro opakované použití

Opakovaně použitelné hrnky jsou ty, které po použití můžete snadno umýt v myčce a používat je opakovaně po dlouhou dobu a mycích cyklech.

Tyto typy opakovaně použitelných plastových džbánů, obvykle vyrobených ze SAN, jsou ideální pro gastronomii, protože kombinují všechny výhody běžných džbánů s novými výhodami.

Z těchto důvodů jsou opakovaně použitelné džbány velmi zajímavým nadstandardním produktem pro gastronomická zařízení:

  • Modely s množstvím detailů
  • Křišťálově čistá průhlednost
  • Lehké
  • Vysoká odolnost
  • Nerozbitné
  • Perfektní praní po praní
  • Různé možnosti použití: pivo, sangria..
  • Nerozbijí se při pádu
  • Po použití recyklovatelné

Vaši zákazníci nepoznají rozdíl oproti skleněným a v baru jsou samé výhody, protože váží méně a nehrozí jejich rozbití.

Typy nádob na opakované použití

Džbány SAN

Opakovaně použitelné džbány pro gastronomii jsou vyrobeny ze SAN a Tritanu, což jsou nové generace vysoce odolných, nerozbitných materiálů s průhledným povrchem, který snadno splyne se sklem.

  • Lze mýt v myčce nádobí
  • Více než 500 mycích cyklů
  • Ideální na vodu, pivo, sangri, ledové čaje atd
  • Individuální modely nebo pro servírování pro skupinu

Průvodce jednorázovými lahvemi

V Monouso nabízíme také široký sortiment jednorázových a opakovaně použitelných plastových lahví pro podávání nápojů s sebou, stejně jako plastové kbelíky a plastové džbány na mléko.

Horchaterie, zmrzlinárny, churros jsou některé z gastronomických podniků, které potřebují řešení, aby mohly podávat své nejoblíbenější nápoje s sebou, nejen k pití v provozovně.

Běžně se stává, že lidé přijdou ráno do vašeho podniku za snídaní a chtějí si domů odnést tucet churros a litr horké čokolády. Nebo uprostřed odpoledne na břečku a koláče. Zvláště když mají návštěvu.

Nejlepší možností, jak nabídnout bezvadnou službu take away pro vaše nejoblíbenější nápoje, jsou kvalitní jednorázové džbány: odolné, certifikované pro použití v potravinářství a hygienické.

Mezi nejoblíbenější modely patří např:

  • Tritanové láhve: ideální pro přepravu koktejlů, ovocných koktejlů a dalších druhů studených nápojů (s hliníkovým uzávěrem). Jsou také ideální pro sladké zpestření vašich cateringových služeb, protože se skvěle hodí k naplnění sladkostmi a bonbony na ozdobu candy baru.
  • Plastovédžbány a kbelíky namléko : jednorázové džbány s horním uchem ideální pro přenášení všeho od horké čokolády po slushies a horchatu.

Průvodce jednorázovými baňkami

Jednorázové termosky neboli bag in box představují inovativní systém pro pohodlné a jednoduché balení a přepravu velkého množství tekutin. Skládá se z kartonové krabice s kohoutkem, uvnitř které je uložen PET sáček, do kterého byla předem naplněna požadovaná tekutina.

Jednorázové kartonové termosky

Jednorázové kartonové termosky jsou termosky 2 v 1: slouží k bezpečné přepravě tekutin a díky kohoutku zabudovanému v krabici také k jejich snadnému podávání.

Jednorázové termosky, které najdete u společnosti Monouso, jsou vhodné pro horké i studené nápoje: kávu, nálevy, nealkoholické nápoje, sangri, džusy, smoothies atd.

které cateringové podniky mohou využít jednorázové džbány?

Obecně platí, že všechny stravovací a pohostinské provozovny se mohou někdy ocitnout v situaci, kdy potřebují použít džbán pro servírování nebo přepravu tekutin.

Typy jednorázových džbánů, lahví a termosek pro gastronomii

Proto je tak důležité mít zásoby a být připraven. Jsou však určité podniky, ve kterých jsou téměř nezbytné, a jakmile si prohlédnete jejich přednosti, zdá se, že přechod na jednorázové a opakovaně použitelné formáty je téměř nutností.

Podniky, které tento typ obalů nejvíce využívají v hotelnictví a gastronomii, jsou např:

  • Pivovary
  • Hospody
  • Koktejlové bary
  • Restaurace
  • Bary
  • Zmrzlinárny
  • Horchaterias
  • Churrerías
  • Food Trucks
  • Plážové bary
  • Pouliční stánky
  • Venkovní akce
  • Svatebnícatering a firemní akce

Pokud potřebujete poradit s objednávkou jednorázových džbánů pro catering, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis. Již léta pomáháme firmám, jako je ta vaše, získat ty nejlepší zásoby: naším cílem je, abyste dostali jen to, co potřebujete, a za nejlepší cenu.