Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými ubrusy
Pokud existuje něco, co dodává obsluze stolu v restauraci jedinečnou osobitost, je to bezpochyby její ubrus. A jde o to, že kromě otázek estetiky a elegance je nezbytné mít…
Pokud existuje něco, co dodává obsluze stolu v restauraci jedinečnou osobitost, je to bezpochyby její ubrus. A jde o to, že kromě otázek estetiky a elegance je nezbytné mít…
Svět talířů pro catering a akce se v posledních letech hodně vyvinul, a to natolik, že je logické, že mnoho zákazníků uznává, že se při výběru mezi tolika typy jednorázových a…
Na zdraví. Na zdraví. Prostě. Brada brada. Santé. Kampai. Na zdorovje. Skalnaté. Osvobození. Salut. Mabuhay… Prakticky v každém jazyce existuje jiný výraz pro přípitek a na…
Je nezvratným faktem, že žádná akce se neobejde bez pořádné přehlídky jídla. Ať už se jedná o venkovní večírek, soukromou oslavu ve vašem pohostinském zařízení nebo catering na…
Mísa, mísa, mísa, mísa, mísa na salát, mísa na omáčku, mísa, mísa, mísa… ať už jim říkáte jakkoli, mísy se ve svém nejmodernějším významu (a již akceptovaném Španělskou…
Rozhodli jsme se napsat tohoto průvodce typy jednorázových kelímků pro catering a akce, protože existuje tolik různých tvarů, velikostí, materiálů, použití a barev, že vám chceme…
Hrnky jsou na snídani a na svačinu. A na nálev nebo na ten plný svařák, o který si vaši strávníci říkají po večeři. Jak se ukazuje, tyto zploštělé hrnky s uchy jsou…
Kromě sklenic a šálků existují i další nádoby na nápoje, které jsou pro vaši cateringovou firmu nezbytné: jednorázové džbány. Zejména pokud nabízíte služby na terase, máte food…
Jednorázové příbory jsou základním produktem pro celou řadu gastronomických a pohostinských podniků. Jedná se o ekonomickou variantu, která vašim zákazníkům zajistí bezpečný a…